Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ψυχολογικό τεστ



Διαβάστε την παρακάτω ιστορία και απαντήστε όσο πιο αυθόρμητα και γρήγορα μπορείτε.

Είναι δυο νησιά γειτονικά. Στο ένα ζει ένας άγριος (βάρβαρος, απολίτιστος) και ένας πολιτισμένος. Στο άλλο νησί ζουν αρκετοί άνθρωποι, μεταξύ αυτών και μια κοπέλα που είναι ερωτευμένη με τον πολιτισμένο και έχει σχέση μαζί του.

Η κοπέλα θέλει να πάει στο απέναντι νησί προκειμένου να συναντήσει τον αγαπημένο της. Ρωτάει τον μοναδικό βαρκάρη του νησιού, πόσα θέλει να την πάει απέναντι με τη βάρκα του. Ο βαρκάρης της απαντά ότι δε θέλει λεφτά και ότι θα την πάει στο νησί του καλού της, υπό τον όρο ότι θα είναι γυμνή μέσα στη βάρκα.

Η κοπέλα σοκάρεται… δεν ξέρει τι να κάνει και πάει να ζητήσει τη βοήθεια του σοφού του νησιού. Αυτός αφού, την άκουσε με προσοχή, της απάντησε: «Να κάνεις παιδί μου αυτό που σε προστάζει η καρδιά σου…». Κι έτσι η κοπέλα αποφάσισε να πάει γυμνή, προκειμένου να συναντήσει τον αγαπημένο της.

Πράγματι, τυπικός ο βαρκάρης την πήγε. Στην προκυμαία όμως ήταν ο άγριος… ο οποίος μόλις είδε γυναίκα και μάλιστα γυμνή… τη βίασε… Την στιγμή του βιασμού έρχεται ο πολιτισμένος, βλέπει το σκηνικό και έξαλλος λέει στην κοπέλα να τα μαζέψει και να φύγει αμέσως! Δεν τη θέλει πια…χωρίζουν… Και την διώχνει.



Αξιολογήστε τα 5 πρόσωπα (άγριος, πολιτισμένος, κοπέλα, βαρκάρης, σοφός), από τον καλύτερο ως στον χειρότερο, δηλαδή, στο νούμερο 1 αυτός που πιστεύετε ότι ήταν ο καλύτερος, στο 2 ο αμέσως επόμενος… και στο 5 ο χειρότερος όλων.













Η σημασία του κάθε προσώπου:
Άγριος = Η βαρύτητα που δίνετε στο σεξ.
Πολιτισμένος = Το ενδιαφέρον για την άποψη του κόσμου.
Κοπέλα = Η ανάγκη για συναίσθημα.
Βαρκάρης = Ανάγκη για απόκτηση χρημάτων.
Σοφός = Η σημασία που δίνετε στη λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προτιμάμε τα επώνυμα σχόλια, εκτός και αν έχεις κάτι να κρύψεις...