Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Η αόρατη μοτοσικλέτα!

Αν είστε λάτρης των μηχανών αλλά ταυτόχρονα και καθετί FAIL, ετοιμαστείτε να λατρέψετε τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα... φυσικά δεν είναι αυτή που βλέπετε δίπλα (αυτή είναι πραγματικά αόρατη..)
αλλά αυτή που θα δείτε πιο κάτω!

Η μηχανή ακούει στο όνομα Moto Undone και η δημιουργία ανήκει στο σχεδιαστή Joey Ruiter. Χωρίς φανταχτερά χρώματα, εργονομικό σχεδιασμό, ή άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά, η μοτοσυκλέτα Moto Undone καταφέρνει να τραβήξει όλα τα βλέμματα για τον απλούστατο λόγο ότι μετατρέπεται σε “αόρατη”... FAIL!!!

Χάρη στο μινιμαλιστικό της σχεδιασμό και την ανακλαστική επιφάνεια μετάλλου από την οποία είναι κατασκευασμένη, σου δίνει την ψευδαίσθηση(και καλά) ότι δεν υπάρχει μηχανή και ότι ο αναβάτης της βρίσκεται στον αέρα. Η πρωτότυπη αυτή μοτοσυκλέτα διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα 1000W και 48V, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να διανύει περίπου 90 μίλια ή με άλλα λόγια να κινείται για 3 περίπου ώρες.

Αν κρίνουμε από τη φωτογραφία, κάθε άλλο παρά άνετη ή εύχρηστη φαίνεται. Όταν όμως καβαλάς μια αόρατη μοτοσυκλέτα, δεν μπορείς να έχεις και πολλές απαιτήσεις… Fail ακόμα μια φορά! άντε βρε καλοτάξιδη


ολο αυτό μου θύμισε μια παλιά φωτο.... που πραγματικά οδηγεί αόρατη μοτοσικλέτα... μάλλον από κει εμπνεύστηκε ο δημιουργός