Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ποιος παιδικός ήρωας ταιριάζει στο ζώδιό σου!...

Με βάση τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, βρήκαμε ποιος ήρωας αντιπροσωπεύει κάθε ζώδιο και γιατί!....


Κριός  


 Γυναίκα Κριός: Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων, πρέπει να είναι από τις αγαπημένες ηρωίδες της γυναίκας Κριού, αφού σε αυτήν μπορεί να διακρίνει πολλά από τα δικά της χαρακτηριστικά, όπως ενθουσιασμό, γενναιότητα, αισιοδοξία, και, ενίοτε, έντονη ανυπομονησία. 





 Άντρας Κριός: Ο άντρας Κριός, μοιάζει πολύ με τον αγαπημένο ναύτη Ποπάϋ, αφού είναι ο Καπετάνιος του ζωδιακού κύκλου, χαρακτηρίζεται από δυναμισμό, και έντονη επιθυμία να προστατέψει με κάθε κόστος την σύντροφό του, όχι μόνο επειδή την αγαπά, αλλά επειδή θέλει να αισθάνεται ότι μπορεί να ελέγχει τις καταστάσεις. 





Ταύρος



Γυναίκα Ταύρος: «Εσύ ξεκίνα από την σκεπή, που είναι γλυκιά και θα σου αρέσει», είπε στην αδελφή του ο Χάνσελ, κι εκείνη καταβρόχθισε το σπίτι στο δάσος, που ήταν κατασκευασμένο από ψωμί, γλυκά και άσπρη ζάχαρη. Η λιχούδα Γκρέτελ, λοιπόν, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό ενός λουκούλλειου γεύματος, δεν μπορεί παρά να είναι η αγαπημένη ηρωίδα της Γυναίκας Ταύρου, αφού της θυμίζει αντίστοιχες κρεπάλες της! 




Άντρας Ταύρος: Ο φαγανός Λιχούδης είναι αναμφισβήτητα το αγαπημένο Στρουμφάκι κάθε κλασσικού Ταύρου, αφού καταβροχθίζει με την ίδια όρεξη γλυκά και αλμυρά, κάνει επιδρομές στην κουζίνα και αφανίζει οποιαδήποτε λιχουδιά βρει εκεί, κάνοντας τον Μάγειρα έξαλλο! 






Δίδυμοι


Γυναίκα Δίδυμος: Η Χάιντι είναι ένας ρόλος που ταιριάζει στην προσωπικότητα της γυναίκας Δίδυμου. Έξυπνη, επικοινωνιακή και πνευματώδης, προσαρμόζεται σε δύσκολες καταστάσεις, και καταφέρνει να ξεπερνά κάθε εμπόδιο με τον δυναμισμό της. 




Άντρας Δίδυμος: Ο Λούκυ Λουκ, πιο γρήγορος και από την σκιά του, γεμάτος ενέργεια και με κοφτερό μυαλό, είναι ο ήρωας που ταιριάζει στον Δίδυμο, αφού είναι υπερβολικά ανεξάρτητος, δεν υπακούει σε κανόνες και νιώθει την ανάγκη να γνωρίσει τον κόσμο, αφήνοντας το σημάδι του από όπου περάσει!
 







 Καρκίνος

Γυναίκα Καρκίνος: Η Στρουμφίτα θα της ταίριαζε γάντι, αφού είναι αισθησιακή, γλυκιά και λατρεύει το φλερτ! Επιζητά σαν κάθε γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου την ασφάλεια και την άνεση, θέλει την προσοχή και τη στοργή των γύρω της, και είναι ευτυχισμένη όταν ανήκει σε μια μικρή, στενά δεμένη ομάδα.


Άντρας Καρκίνος: Ο Κοντορεβυθούλης, που θα έκανε τα πάντα προκειμένου να γυρίσει στην οικογένεια του, σίγουρα είναι ο αγαπημένος του Καρκίνου. Νιώθει κι εκείνος την ανάγκη να τον στηρίζουν οι γύρω του, χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια και ντροπαλότητα, όταν όμως ωριμάσει σαν χαρακτήρας, δεν τον σταματά κανένα εμπόδιο, προκειμένου να φτάσει στον στόχο του. 






Λέων



Γυναίκα Λέων: Η κεντρική ηρωίδα από την «Πεντάμορφη και το Τέρας» είναι ένας ρόλος που θα ταίριαζε πολύ στην γυναίκα Λέων. Της αρέσει να την θαυμάζουν για την ομορφιά της, είναι καλή σύντροφος, ευγενική και υποστηρικτική, κι αισθάνεται την ανάγκη να έχει στο πλάι της έναν άντρα στοργικό, που την θεωρεί μοναδική και αναντικατάστατη. 




Άντρας Λέων: Ο Μπαμπαστρούμφ ταιριάζει κατάλληλα στον Λέων, αφού είναι κι αυτός γεννημένος ηγέτης, και νιώθει ευτυχισμένος όταν έχει οπαδούς να τον ακολουθούν. Όπως και ο αρχηγός του Στρουμφοχωριού, ο Λέων είναι φιλόδοξος και γενναίος. Κρύβει καλά την υπερβολική ευαισθησία του και στην προσπάθειά του να αποτρέψει την αποτυχία, γίνεται κατά καιρούς πεισματάρης και δεσποτικός! 







Παρθένος

Γυναίκα Παρθένος: Η καλή Μπλε Νεράιδα, που προστάτευε τον Πινόκιο, ταιριάζει πολύ στην Παρθένο, αφού η προστατευτική της φύση για τα παιδιά και όχι μόνο, είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά της. Προσπαθεί να βοηθήσει τους φίλους της να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και να γίνουν ευτυχισμένοι, βάζοντας τάξη στη ζωή τους. 


Άντρας Παρθένος: Αγαπημένος ήρωας του Παρθένου είναι σαφώς ο Μύρμηγκας, από τον Τζίτζικα και τον Μύρμηγκα του Αισώπου. Λειτουργεί με το μυαλό, αναλύοντας και εξετάζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να μην αφήσει τίποτε στην τύχη του. Μαζεύει όλο το καλοκαίρι προκειμένου να μην πεινάσει τον χειμώνα, γεγονός που περιορίζει την δημιουργικότητα του και τον οδηγεί σε μια ασφαλή ρουτίνα. 






Ζυγός


Γυναίκα Ζυγός: Η γυναίκα Ζυγός έχει πολλά κοινά σημεία με την Candy- Candy. Γοητευτική και χαριτωμένη, αθεράπευτα ρομαντική, αρκεί ένα κομπλιμέντο για να την κάνει να λάμπει από ευτυχία και κυνηγά μόνιμα τον μεγάλο έρωτα. Διακρίνεται από την ανάγκη να την σέβονται οι γύρω της, κι αν νιώσει πως αδικείται, διεκδικεί με κάθε μέσο αυτό που της ανήκει. 





Άντρας Ζυγός: Ο ήρωας που ταιριάζει στον Ζυγό είναι ο Ταρζάν. Θέλει και τον έρωτα του με την Τζέην αλλά και να είναι ο αρχηγός της ζούγκλας. Λατρεύει την περιπέτεια, το ασυνήθιστο, ενθουσιάζεται με νέες καταστάσεις, εκφράζει την ευφυία του μέσα από τη δημιουργικότητα του και νιώθει την ανάγκη να τον θαυμάζουν και να τον κολακεύουν. 



Σκορπιός


Γυναίκα Σκορπιός: Η Σκορπίνα έχει πολλά κοινά με την άτακτη Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια, που είναι επίμονη και αποφασιστική. Δραστήρια, με διεισδυτικό μυαλό, θέλει πάντα να ξέρει το πώς και το γιατί, τραβάει τους άλλους σαν μαγνήτης και της αρέσει να έχει τον έλεγχο, όπως και η Γυναίκα Σκορπιός. 




Άντρας Σκορπιός: Πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του βρίσκει ο άντρας Σκορπιός στον μυστηριώδη και μυστικοπαθή Αστυνόμο Σαΐνη, αφού τον χαρακτηρίζει κι αυτόν η επιθυμία να έχει τον έλεγχο, να εξιχνιάζει υποθέσεις και να ολοκληρώνει με επιτυχία την κάθε αποστολή του.






Τοξότης



Γυναίκα Τοξότης: Η Κοκκινοσκουφίτσα με την αθωότητα αλλά και με την αγάπη που είχε στην γιαγιά της, θυμίζει την γυναίκα Τοξότη. Η ευγενική της φύση είναι ανιδιοτελής, σκορπίζει απλόχερα την αγάπη και την φροντίδα της, χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα, ξεπερνά τα προβλήματα με αισιοδοξία και είναι περίεργη να ανακαλύψει το άγνωστο.




Άντρας Τοξότης: Ο Πίτερ Παν είναι ο ήρωας που ταιριάζει πολύ στον χαρακτήρα του Τοξότη. Είναι αισιόδοξος, ελεύθερος σαν τον άνεμο, ανεξάρτητος και θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο κυνηγώντας την περιπέτεια, αφού δεν αντέχει την πεζή καθημερινότητα. 




Αιγόκερως



Γυναίκα Αιγόκερως: Η Catwoman είναι ο μόνος αντισυμβατικός ρόλος που θα μπορούσε να είχε η γυναίκα Αιγόκερως, αφού είναι τόσο δυναμική και αποφασιστική. Εξίσου μυστηριώδης, φιλόδοξη, κι επίμονη, η Αιγόκερως κατανοεί απόλυτα την ανάγκη της Catwoman να επιβάλλεται και να ηγείται.





Άντρας Αιγόκερως: Ο Σκρούτζ Μακ Ντακ είναι σίγουρα ο αγαπημένος ήρωας του Αιγόκερου, που συμμερίζεται την ανάγκη του να επενδύσει σωστά τα χρήματα του και να αυξήσει τα κέρδη του. Πιστεύει κι ο Αιγόκερος, όπως και ο Σκρουτζ, ότι μπορεί και πρέπει να ελέγχει το περιβάλλον του και τα άτομα γύρω του. Είναι σίγουρος ότι υπάρχουν μόνο δυο τρόποι για να κάνει κάτι- ο σωστός και ο λάθος- κι επιλέγει πάντα αυτό που θεωρεί ότι του εξασφαλίζει την επιτυχία. 






Υδροχόος



Γυναίκα Υδροχόος: Η Τοσοδούλα, αρκετά θαρραλέα, πεισματάρα και μαχήτρια, αν και τόσο μικροκαμωμένη, έχει πολλά κοινά με τη γυναίκα Υδροχόο. Λατρεύει την περιπέτεια, τα απρογραμμάτιστα ταξίδια, τις αλλαγές και για να κερδίσει κανείς την καρδιά της, πρέπει πρώτα να καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη της. 



 Άντρας Υδροχόος: Ο αγαπημένος ήρωας του Υδροχόου είναι σίγουρα ο Σούπερμαν, αφού σε εκείνον διακρίνει πολλά από τα δικά του χαρακτηριστικά, όπως τον αλτρουισμό και τη διάθεση του να αλλάξει και να σώσει τον κόσμο. Είναι εξίσου παρατηρητικός και ικανός να βάλει στην άκρη τα συναισθήματά του για να μπορέσει να δει τα πράγματα αντικειμενικά και να συλλέξει πληροφορίες και γνώσεις που θα τον βοηθήσουν να υλοποιήσει τους στόχους του.



Ιχθείς


Γυναίκα Ιχθύς: Η Χιονάτη είναι σίγουρα εκείνη με την οποία μπορεί να ταυτιστεί η γυναίκα Ιχθύς, που από πολύ μικρή ονειρεύεται μια ζωή σαν παραμύθι και ανυπομονεί να καλοσωρίσει το όμορφο παλικάρι που θα αλλάξει την ζωή της. Σαν γνήσια Ιχθύς, η Χιονάτη είναι εξαιρετικά συναισθηματική και ευαίσθητη. Φροντίζει και βοηθά με κάθε τρόπο τους γύρω της, ενώ ταυτόχρονα έχει μεγάλη ανάγκη να είναι αγαπητή και αποδεκτή από αυτούς.
 Άντρας Ιχθύς: Ο Πινόκιο πρέπει να είναι ο αγαπημένος ήρωας του Ιχθύ, όχι επειδή λέει ψέματα, αλλά επειδή τον διακρίνουν πολλά από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου. Έτσι, εκφράζει έντονα τα συναισθήματά του, είτε τη λύπη,
είτε τη χαρά, είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και πιστός και χρειάζεται έναν ισχυρό φίλο για να νιώθει πιο δυνατός και να αποφεύγει τις κακοτοπιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προτιμάμε τα επώνυμα σχόλια, εκτός και αν έχεις κάτι να κρύψεις...