Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Μπαοκ ρε Μουνια!

Έκθεση μαθητή από τη Θεσσαλονίκη, τη δεκαετία του 1980 με την οποία προσπαθεί να χαρακτηρίσει τον Μέγα Αλέξανδρο!
κλασική περίπτωση "off topic"




ορίστε και το κείμενο ορθογραφικά διορθωμένο, γιατι πραγματικά θελει προσπάθεια να το διαβάσεις απο της εικόνες, αλλά εχω διατηρήσει τις αυθεντικές λέξεις όπως "ελληνικια" και "κερδουσαμε"


Ο Μεγα Αλέξανδρος ήταν βασιλιάς της Μακεδονίας. Εγώ τον χαρακτηρίζω σαν άμυαλο και καλόψυχο γιατί με το στρατό του νίκησε τους Τούρκους και έκανε την Αθήνα ελληνικια πόλη, άμυαλος ήταν αυτόν ακριβώς το λόγω, που πήρε την Αθήνα από τον εχθρό και την έκανε ελληνικια πόλη και τώρα οι Αθηναίοι μας βρίζουν Βούλγαρους και ένα σωρό άλλα, αντί να μας εκτιμούν.
Το 1982 που έπαιζε ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για το κύπελο στον τελικό( η αεκ αθηναϊκή ομάδα) μέσα την ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ.
Ο αγώνας άρχισε και ο ΠΑΟΚ έπαιζε τρομερό παιχνίδι και τότε όλοι οι Αθηναίοι φώναζαν Βούλγαροι και Βούλγαροι .Τότε ο ΝΙΚΟΛΑΣ διοργανωτής της κερκίδας (4) του ΠΑΟΚ κατέβασε την σημαιουλα της αεκ και την έβαλε φωτιά, και αμέσως φώναζαν όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ χανουμια και πολλά άλλα συνθήματα. Οι παίχτες τις αεκ χτυπήσαν τους παίχτες μας και ο ΚΟΥΔΑΣ δεν μπορούσε να παίξει καλά και χάσαμε το παιχνίδι. Μετά τον αγώνα έγιναν φασαρίες . Σπάσανε 5000 καρέκλες.
Όταν παίζουμε μέσα στην έδρα της αεκ οι παοκτσιδες κάνουν κερκίδα και φωνάζουν υπέρ του ΠΑΟΚ. Ενώ όταν παίζουμε στην έδρα μας δεν μπορεί να έρθει ούτε ένας. Όχι μόνο από την αεκ άλλα από όλες τις ομάδες. Όταν έρχονται οι αεκτσιδες με το τραίνο, δεν μπορούν να κατέβουν γιατί τους περιμένουν οι παοκτσιδες και θα φάνε ξύλο αν κατέβουν. Φέτος ξεσκίσαμε τον ολυμπιακό με 4-1 το τέσσερα είναι συμβολικό νούμερο 4 ονομάζεται και η κερκίδα του ΠΑΟΚ. Έγιναν τα επεισόδια με τους αστυνομικούς άλλα η νίκη δεν αλλάζει. Και στο Αλκαζάρ χάσαμε από τη Λάρισα γιατί έγιναν φασαρίες. χτυπηθηκαν οι παίχτες μας και χάσαμε των αγώνα ενώ προτού τις φασαρίες κερδουσαμε με 1-0, στο τέλος του αγώνα όμως έφαγαν ξύλο η Λαρισινή και μας τιμώρησαν
Ο Μ. Αλέξανδρος ήταν ΠΑΟΚΤΣΗΣ πίστευε στον ΠΑΟΚ και για αυτό έφτασε μέχρι της Ινδίες. Πρώτα πήγαινε ο δικέφαλος(το σήμα του ΠΑΟΚ) και από πίσω ο μεγα Αλέξανδρος
Ο Αλέξης τον είχε σαν θεό του για αυτό τους νικούσε όλους
Και ο Αλέξανδρος πέθανε επειδή μια μέρα όταν ξύπνησε πρωί πρωί δεν είδε το δικέφαλο αετό ψηλά εις τον ουρανό και τον έπιασε η στεναχώρια η μελαγχολία. Ενώ ο δικέφαλος αετός είχε έναν μικρό αγώνα.




ολο αυτό μου θύμισε ενα ποίημα:

Το σώμα σου που είναι κρίνο

Κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω

Κι όλη η φύση ανθεί για μας

Γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς

και ένα σύνθημα που έγραψε ιστορία

"Αγροτη πεινας?"
"ΝΑΑΑΙΙΙ"
"Αγρότη πεινάς?"
"ΝΑΑΑΙΙΙ"
"Αγρότη πεινάς, Γαμιετε ο Πειραιάς"


Υ.Γ. τίποτα από τα παραπάνω δεν αποτελεί προσωπική άποψη του συγγραφέα(δλδ έμενα σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

προτιμάμε τα επώνυμα σχόλια, εκτός και αν έχεις κάτι να κρύψεις...